Schoonheidssalon
Bellis

over de klant

Schoonheidssalon bellis

Schoonheidssalon Bellis gebruikte al een +-15-tal jaar hetzelfde logo. Dus was het tijd voor een volledige rebranding. We starten met het aanpakken van de huisstijl en op basis daarvan hebben we het logo gemaakt.

Onze diensten

Logo ontwerp
Visitekaartje ontwerp
Drukwerk visitekaartjes

Schoonheidssalon Bellis

Het logo van Schoonheidssalon bellis 

Een strak en eenvoudig logo die luxe en kwaliteit uitstraalt dat is wat we gedaan hebben. Met een rustgevend kleur in de achtergrond maar tegelijk opvallend. Fijne tekeningen die verwijzen naar de mogelijke behandelingen in het salon zorgen voor een elegante touch. Maar bovendien zorgt het ook voor zichtbaarheid dit toont aan zonder tekst dat je er terecht kan voor de pedicure, manicure & het gelaat. Elegantie en 

sierlijkheid waren sterke factoren voor dit logo. Zo uit het salon zich ook. Dit is voor ons als grafix studio zijnde ook een belangrijk aspect om te begrijpen waar het bedrijf voor staat. Het bedrijf hun vissie en missie begrijpen en op die manier en daar rond een nieuw logo te maken zoals we altijd doen. 

 

 

Socials

De nieuwe huisstijl nam zijn plaats in op social media. De profielfoto, watermarks,… Noem maar op allerlei zaken kregen het logo. Dat is ook de bedoeling natuurlijk. Maar dit is een heel erg onderschat maar belangrijk onderdeel van uw marketing. De mensen moeten vanaf de eerste minuut zien over wie of wat het gaat en dat is de bedoeling van een logo.

Het is dus zeer belangrijk dat je overal je logo gebruikt om opnieuw een zo groot mogelijk publiek aan te spreken. Diegene die niet op social media zitten moeten ook bekend raken met het bedrijf en in voor dit project was de oplossing een gevelbanner. 

Gevelbanner

Reclame aan de voorkant van uw bedrijfsgebouw lijkt mij altijd een goed idee. Mensen vinden sneller de weg naar uw zaak op die manier. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat wanneer iemand iets levenslang wil onthouden hij/zij dat 300 keer moet herhalen. Als u een gevelbanner aan u bedrijf hebt en mensen die dagelijks uw bedrijf passeren zien dat. Zij zullen na 300 keer passeren levenslang de naam van je zaak onthouden. Daar doet u het natuurlijk niet voor maar dit toont aan hoe belangrijk de zichtbaarheid van uw bedrijf is! Wil jij dus dat veel mensen uw bedrijf onthouden zorg dan voor een huisstijl die vaak te zien is op socials of aan de gevel van uw bedrijf en dan zal dit sneller gebeuren dan je denkt!

Cadeaubon

De cadeaubon was het vierde aspect die onder handen werd genomen tijdens onze rebranding. Opnieuw hetzelfde verhaal de huisstijl die terugkwam in het design was hier alweer van belang. Om opnieuw de vissie en missie van het bedrijf te volgen  hebben we gekozen voor een luxe drukwerk. Het papier voor de cadeaubon is licht karton met een soft-touch mat afwerking. Een perfect cadeau om aan je naasten of geliefden te geven als je het mij vraagt. Het drukwerk is een zeer belangrijke factor voor de cadeaubon. Een cadeaubon is vaak een geschenk en dit moet ten alle tijde kwaliteitsvol zijn. Dit geldt ook zeker en vast voor uw bedrijf! Zorg ervoor wanneer jij geschenken verkoopt dat deze van hoge kwaliteit zijn. 

De hoge kwaliteit in samenhang met een leuk design is een gouden combinatie. Twijfel niet langer om uw bedrijf de uitstraling te geven die nodig is doormiddel van design en drukwerk en neem contact met ons op! Een goede huisstijl zorgt voor kwalitatief design en op die manier kan je zoals in dit project je huisstijl overal gebruiken voor meer zichtbaarheid en op die manier een grotere doelgroep aan te spreken.