Grafisch
ontwerp

Grafisch ontwerp

Visitekaartjes

Maak een blijvende indruk en vergroot uw bereik met professioneel ontworpen visitekaartjes. De eerste indruk is altijd de belangrijkste! Kies daarom altijd voor een mooi & goed ontworpen visitekaartje. Wanneer je voor het eerst in contact komt met iemand die geïnteresseerd is in uw bedrijf wilt u uiteraard een goede en blijvende indruk na laten. Niets is beter dan een proffesioneel ontworpen visitekaartje af te leveren en daar zorgen wij voor! Heb jij nood aan nieuwe proffesionele vistiekaartjes neem dan zeker en vast contact op!

Grafisch ontwerp

Hoe ga ik te werk?

Dit zijn ongeveer alle stappen van het proces die we samen overlopen. 

1

Kennismaking

Tijdens het kennismakingsgesprek is het de bedoeling dat ik te weten kom wat je wensen zijn. Hoe ziet jouw ideale website eruit? Het is de bedoeling dat we samen een beeld kunnen schetsen van het idee dat later dan zal uitgewerkt worden.

2

De start

Met de input die ik heb gekregen tijdens het kennismakingsgesprek start ik zelf met het concept bedenken. Met tussentijds telefoon/mail contact bljiven we van elkaar op de hoogte. Eventuele ingenieuze ingevingen mag je altijd meteen laten weten. Op die manier komt het concept tot leven.

3

Evaluatie

Wanneer de afgesproken deadline bereikt is hoor ik graag jouw feedback op het eerste ontwerp. De bedoeling hiervan is dat ik in een volgende fase het ontwerp kan aanpassen naar jouw wensen.

4

Correctie

Uit de evaluatie puntjes haal ik de info die moet aangepast worden. Dit is een stap die niet 1x,2x of 3x maal kan plaatsen maar het kan gebeurendat wij x-aantal keer opnieuw het design corrigeren om het prachtige eindresultaat te bekomen.

5

Uitwerking

Na het maken van een goedgekeurd design kan ik het u doorsturen en kan u het gebruiken voor wat u wenst.

Grafisch ontwerp

Logo's

Een logo is de weergave van uw bedrijf! 

Niks is er zo belangrijk als een logo. Het is vaak het eerste waar de mensen mee in contact komt als het over uw bedrijf gaat en net daarom is het zeer belangrijk om een goed ontworpen en mooie eruit zient logo te hebben. 

Ook heel erg belangrijk is om een logo te hebben die weerspiegeld waar uw bedrijf voor staat denk aan een urban restaurant met een klassiek en historisch logo. Dat is geen goede match en daarvoor zorg ik ervoor dat het hele plaatje klopt en op die manier gaan we samen uw bedrijf naar een hoger niveau tillen. 

Grafisch ontwerp

Social media

Als digital nomad heb ik ook kennis en de vaardigheden om het voltijds beheren van uw social media pagina op mijn rekening te nemen! Op die manier is de verantwoordelijkheid voor mij wat betreft uw social media pagina. Denk hieraan Instagram, Facebook,… alle social media waarop jij actief bent. Het belang van een actuele en mooi ogende social media pagina is groot! Het is de dag van vandaag ondenkbaar dat je een dag niet hebt gescrolt op instagram en dit is ook zo voor uw klanten. 

Daarom is het een must om ook een actieve pagina te hebben en daar zorgen wij voor! 

Veel gestelde vragen?

Visitekaartje

Is een visitekaartje nog nodig in 2023?

Visitekaartje

Tegenwoordig is er veel digitaal natuurlijk en iedereen kijkt online naar allerlei bedrijven maar een visitekaartje is absoluut nog een meerwaarde voor uw bedrijf.
Klik hier

grafisch ontwerper

Opzoek naar een grafisch ontwerper?

Contact

Neem contact op via het formulier, daarna zullen we een online/offline afspraak inplannen en op die manier komt het eerste kennismakingsgesprek op gang.
Klik hier

Logo

Een goed logo voor uw bedrijf?

Een goed logo

Opzoek naar iemand die u kan helpen met het maken van een logo voor uw bedrijf?
Klik hier

Ben jij al overtuigd?

Ik kijk er alvast naar uit om samen te werken!