Web
des
ign

Webdesign

Een website!

Waarom zou je überhaupt een website willen? Een bedrijf die moeilijk vindbaar is op google is de dag van vandaag ondenkbaar. We zoeken tegenwoordig alsmaar meer informatie op online. Wat is de dichtbij zijnde winkel? Gelnagels laten leggen in de buurt? Tuinman voor haag? Restaurant in de buurt? 

Het zijn allemaal veel voorkomende zoektermen die jezelf zeker en vast al eens hebt gebruikt. Wanneer jouw bedrijf niet goed zichtbaar is op het wereldwijde web dan is er ook een heel grote doelgroep die jouw bedrijf zoekt maar niet vindt.

Hoe ga ik te werk?

Dit zijn ongeveer alle stappen van het proces die we samen overlopen. 

1

Kennismaking

Tijdens het kennismakingsgesprek is het de bedoeling dat ik te weten kom wat je wensen zijn. Hoe ziet jouw ideale website eruit? Het is de bedoeling dat we samen een beeld kunnen schetsen van het idee dat later dan zal uitgewerkt worden.

2

De start

Met de input die ik heb gekregen tijdens het kennismakingsgesprek start ik zelf met het concept bedenken. Met tussentijds telefoon/mail contact bljiven we van elkaar op de hoogte. Eventuele ingenieuze ingevingen mag je altijd meteen laten weten. Op die manier komt het concept van de website tot leven.

3

Evaluatie

Wanneer de afgesproken deadline bereikt is hoor ik graag jouw feedback op het eerste ontwerp. De bedoeling hiervan is dat ik in een volgende fase het ontwerp kan aanpassen naar jouw wensen.

4

Correctie

Uit de evaluatie puntjes haal ik de info die moet aangepast worden. Dit is een stap die niet 1x,2x of 3x maal kan plaatsen maar het kan gebeurendat wij x-aantal keer opnieuw het design corrigeren om het prachtige eindresultaat te bekomen.

5

Bouwen

Na het maken van een goedgekeurd design starten we met het effectief bouwen van de website. Niet alleen het design wordt erin geplaats maar er wordt ook heel erg veel achter de schermen gedaan zoals bijvoorbeeld de nodige plug-ins installeer, ervoor zorgen dat de website beveiligd is, ervoor zorgen dat je vindbaar bent op google,...

6

De lancering

Wanneer we alle stappen vlot hebben overlopen staat er een prachtige website op jouw te wachten. Hiermee wordt de zichtbaarheid van jouw bedrijf veel groter op google en kan je een groter publiek aanspreken met jouw product of dienst. Mocht je na de lancering nog ondersteuning nodig hebben dan is dit altijd mogelijk.

Webdesign

Verhoog uw verkooop!

Met een website kunt u gemakkelijk producten en diensten verkopen aan klanten over de hele wereld. Dit betekent dat u uw omzetpotentieel enorm kunt vergroten. U kunt ook klanten de mogelijkheid bieden om online te bestellen, waardoor de verkoop nog verder wordt gestimuleerd.

Veel gestelde vragen?

UI/UX design

Wat is UI/UX design?

Ui/ux design

Dat is het ontwerpen van de lay-out, kleuren, typografie en algehele uitstraling. Daarbij richten we ons ook op de gebruiksvriendelijkheid en de toeganklijkheid van de website.
Klik hier

Contact

Hoe neem ik contact op?

Contact

Neem contact op via het formulier, daarna zullen we een online/offline afspraak inplannen en op die manier komt het eerste kennismakingsgesprek op gang.
Klik hier

Goede website

Wat is een goede website?

Goede website

1.Hij moet er professioneel uitzien met een design wat past bij jouw onderneming
2.Je site moet ook mobiel goed werken
3. Je site moet goed vindbaar zijn in zoekmachines
Klik hier

Ben jij al overtuigd?

Ik kijk er alvast naar uit om samen te werken!