Instituut Sjouk

Instituut Sjouk

Logo

Een nieuwe onderneming met veel potentieel heeft absoluut ook een sterk logo nodig! Sjouk startte haar schoonheids instituut op en kwam naar mij met de vraag om een logo te maken (daarvoor ben je bij ons natuurlijk aan het juiste adres) Dus we gingen aan de slag. Opzoek naar de waarde van het bedrijf wat is de toekomst visie van het bedrijf? Waar staat het bedrijf voor? Opnieuw allerlei belangrijke zaken om het juiste logo te ontwerpen.

De keuze was al snel gemaakt om voor een luxe uitstraling te gaan. Een klassieke zwarte achtergrond met een luxueuze gouden opschrift. Dit is iets wat heel erg mooi etaleert en zorgt voor een luxe uitstraling van uw bedrijf. In combinatie met deze twee zaken zijn we gegaan voor een sierlijk lettertype die de nadruk legt op de naam van het bedrijf. We zijn tot een heel mooi eindresultaat gekomen die zeker mag gezien worden en die overal gebruikt wordt. 

Luxe afwerking

Niet alleen het design maar ook de afwerking is gericht op luxe. Dit hebben we gedaan doormiddel van een foliedruk. Wat is dat nu foliedruk?Foliedruk is een laagje folie dat op het papier gedrukt wordt. Dit geeft een mooi glanzend en luxe effect en zo kun je de naam of bepaalde accenten mooi oplichten.