Milan
Ryckaert

over de klant

Milan Ryckaert is een tuinaannemer in de regio Knesselare.

Waar je terecht kan voor de volledige (her) aanleg van uw tuin!

Milan Ryckaert runt zijn bedrijf al zo’n 6 jaar. Voor de volledige (her) aanleg van uw tuin kan je zonder enige twijfel het best bij Milan terecht. Maar als ook voor het onderhoud vnan uw tuin. We hebbe Milan geholpen met het designen en ontwikkelen van een website op maat! 

Visitekaartjes

Hoe hebben wij Milan Ryckaert geholpen? Wij hebben gezorgd voor onder meer het maken van de website om op die manier een betere zichtbaarheid te krijgen op het internet. En wij hebben de visitekaartjes een nieuw leven ingeblazen!

Dit allemaal resulteerde in een beter zichtbaarheid zowel on- als offline en zorgde voor een groei voor het bedrijf.

Milan Ryckaert is gestart in 2018 in bijberoep. Hij stond in voor het onderhoud en de verzorging van uw tuin. Op een dag besloot hij om de switch te maken van bijberoep naar hoofdberoep. En daarvoor wou hij zijn bedrijf doen groeien doormiddel van het internet. Hiervoor had hij mijn hulp gevraagd en we hebben gezorgd voor een strategisch plan! 

Website

Wij stonden ook in voor het maken van de website. Een aandachtspunt was hier dat de huisstijl duidelijk terug kwam in de website. Hiervoor hebben we voor gezorgd door hetzelfde lettertype te gebruiken als in het logo. En de kleuren hebben we hetzelfde gehouden. De website is gericht op het representeren van de gemaakte projecten van de klant. Vandaar de keuze om 1 grote pagina te maken waar vele projecten worden weergegeven. Op die manier kan je eens rond kijken op de website naar een tuin door Milan Ryckaert aangelegd en dit een beetje als soort moodboard gebruiken voor wat je in u eigen tuin wenst. Er is bewust gekozen om enkel met foto’s te werken op die pagina zodat de focus echt puur enkel en alleen ligt op de werken. 

 

De website zorgde voor het makkelijk bereiken van nieuwe klanten. De mensen kregen een 

inzicht in de kwaliteiten van het bedrijf waardoor de klant sneller overtuigd raakte van het bedrijf. Dit zijn kleine upgrades die soms een grote impact kunnen hebben op je bedrijf. Daarom is het heel erg van belang om een goede website te hebben als je uw bedrijf wil laten groeien. 

Meer projecten?

Debo green

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Debo green

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Debo green

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ben jij al overtuigd?

Ik kijk er alvast naar uit om samen te werken!